Overige services

IMG_0221

Overige services

E.S.P.V. Transport Solutions kan voor u volledige rollouts en rolbacks verzorgen, maar ook de zogenaamde handyman klussen hierbij moet u denken aan het projectmatig ophangen van reclame uitingen, omzetten van shops, aansluiten van computers , transport klaar maken en verpakken van servers, computers en overige kostbare en kwetsbare apparaten. Kan uw apparatuur niet door de deur of door het raam en er moet getakeld worden dan verzorgen wij dit volledig (ook de benodigde vergunningen).

Beursvervoer

Heeft u een beurs en wilt u niet dat uw dure en kwetsbare apparatuur in een standaard vrachtwagen vervoerd worden dan heeft E.S.P.V. Transport Solutions de oplossing, E.S.P.V. Transport Solutions verpakt en vervoert uw apparatuur van en naar het beursgebouw en plaatst de apparatuur op uw stand.

Warehousing

Wij kunnen in ons warehouse alle mogelijke op- en overslag verzorgen van apparatuur maar ook van goederen op pallets. Tevens kunnen wij voor u voorraad bijhouden maar ook het verzorgen van orderpicking en overige logistieke handelingen. Ons magazijn is verwarmd, stofvrij en elektronisch beveiligd.