Stukgoedvervoer

image00001

Stukgoedvervoer

Nationaal (BeNeLux) transport
Door middel van eigen voertuigen maar ook door middel van ons netwerk biedt E.S.P.V. fijnmazige distributie in Nederland, België en Luxemburg, voor pallets, bigbags, staande en liggende rollen papier en overige goederen.

International Transport
Groupage en FTL zendingen naar alle Europese landen. Doordat E.S.P.V. samen werkt met de grotere internationele transportbedrijven is er een krachtig Europese (groupage) netwerk ontstaan wat zich duidelijk onderscheidt in stiptheid en snelheid. Verder kunt u bij ons terecht voor oa, luchtvracht in- en uitklaren van goederen maar ook voor spoedlevereningen door geheel Europa. E.S.P.V. Transport Solutions is uw totaaloplossing voor alle voorkomende goederen.

Bouwmateriaal

Ook voor het vervoer van bouwmateriaal bent u bij E.S.P.V. Transport Solutions aan het juiste adres. Wij dragen zorg voor het veilig vervoeren van alle soorten bouwmaterialen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn 24/7 te bereiken via de mail en elke werkdag van 08:30 tot 17:00 uur ook per telefoon.

IMG_4019