Welkom op onze website!

IMG_3832

Welkom bij E.S.P.V. Transport Solutions

E.S.P.V. Transport Solutions is een familiebedrijf, geleid door Petra & Edwin Krümmel. Het bedrijf is opgericht op 1 mei 2008. In eerste instantie als transportbemiddelaar, maar sinds 2012 als zelfstandig transportbedrijf. E.S.P.V. Transport Solutions biedt u een totaalpakket logistieke diensten. Vernieuwend en ontzorgend. 

Van in-, op en overslag tot warehousemanagement, transport van pallets, staande papier rollen, bigbags en overige stukgoed tot het vervoeren en installeren van kwetsbare en kostbare apparatuur, in- en export van alle mogelijke goederen wereldwijd. Gunstig gelegen in Roosendaal Brabant bij de belangrijkste uitvalswegen van en naar Europa.

IMG_6771

Apparatenvervoer

E.S.P.V. Transport Solutions is gespecialiseerd in het vervoeren van kwetsbare apparatuur. Dit kan zowel verpakt als onverpakt. Wij zijn oa werkzaam in de branches Wellness / Lifestyle equipment, IT, Medical, office equipment, vending machines, safes en UPS Systemen.

IMG_0221

Installatie

Levering van uw apparatuur op de plaats van gebruik, ontdaan van verpakking en eventueel geplaatst op een tafel. Dit wordt gedaan met minimaal 2 man. De plaatsing ploeg kan uitgebreid worden met meerdere mensen als het gewicht van het apparaat dit vereist en op een tafel geplaatst moet worden.

5dc3f10e-1d5d-49fd-a118-183e8cd22659

Stukgoedvervoer

Door middel van eigen voertuigen en door ons netwerk biedt E.S.P.V. fijnmazige distributie in Nederland, België en Luxemburg, voor pallets, bigbags, staande en liggende rollen papier en overige goederen. E.S.P.V. Transport Solutions is uw totaaloplossing voor alle voorkomende goederen.

5/5

"E.S.P.V. Transport Solutions, de oplossing voor elk transport!"